ISO-lichtnok

stuff helvetica, seek sans-serif;">De ISO-lichtnok bied u stal een hoge lichtopbrengst en ventileert, ongeacht de windrichting, door het zogenaamde schoorsteeneffect. 
 
Het voordeel van deze nok is dat er geen regenwater in de stal valt  maar toch een actieve luchtafvoer is. Dit komt omdat  de wind, die tegen een hoge opstaande rand drukt, naar boven word geleid. Hierdoor ontstaat een zuigkracht die de warme lucht (die zich onder de lichtplaat bevind) uit de stal trekt. 
 
De ISO-Lichtnok bestaat uit een 6 mm, 10 mm of 16 mm dubbelwandig policarbonaat lichtplaat die op een aluminium onderframe word gemonteerd. Aan de zijkanten word een aluminium opstaande rand gemonteerd die de wind naar boven zal leiden. Tevens gebruiken wij water afsluitbare profielen samen met roestvrijstaal bevestigingsmateriaal. 
 
Overweegt u toch een open nok? 
 
Wees ervan bewust dat u bij een open nok extra dakbedekking nodig bent en minstens 2 gordingen! Zet deze kosten tegenover de lichtnok en u zult zien dat de ISO-lichtnok niet veel duurder zal zijn als een open nok! 
 
 
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd bellen of mailen.
 
Lichtnok_Jansma
 
______________________________________
Download: